social-phone
social-whatsApp
social-telegram
social-instagram
جستجو
فارسی

آیمک

آی مک یا آیمک از بی نظیر و بهترین محصولات اپل می باشد. آی مک  نسل جدید از کامپیوترهای آل این وان هستند که کمپانی اپل  در کنفرانس ۲۳ اکتبر ۲۰۱۲ به معرفی آن ها پرداخت. آی مک ها صفحه نمایش با رزولوشن بالا، ضخامت کم و کیفیت بسیار بالا دارند. مدل ۲۱٫۵ اینچی دارای رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل می باشد. شما می توانید هم اکنون از سایت osx اقدام به خرید و دریافت انواع آی مک اپل کنید.

آی مک چیست ؟

آی‌مک یکی از انواع رایانه‌های رومیزی است که توسط شرکت اپل ساخته شده‌است. آی مک مشهور به طراحی‌های بی نظیر در سبک خودش است و از پوشش آلومینیومی بهره میبرد و در نازک‌ترین قسمت ضخامت آن به ۵ میلی متر می‌رسد. ای‌ مک ها در دو نوع ۲۱.۵ و ٢٧ اینچی تولید می‌شود. آی مک  نسل جدید از کامپیوترهای آل این وان هستند که کمپانی اپل در کنفرانس ۲۳ اکتبر ۲۰۱۲ به معرفی آن ها پرداخت. طبق نظر کارشناسان، این اعجوبه ی جدید اپل بی نظیر است.

کافیست پشت میزکار خود بنشینید و دنیای دیگری را لمس کنید. همچنین  زیبایی خارق العاده آی مک ستودنی است . از جمله این ویژگی ها؛ می توان به پردازنده‌های Core کمپانی Intel و پردازشگرهای گرافیکی Intel و NVIDIA GeForce اشاره کرد.

آیمک چیست؟

تاریخچه آی مک :

جاناتان آیو طراح مشهور پس از آغاز همکاری خود با اپل ، پروژه ساخت آیمک را پایه‌گذاری کرد که بسیار مورد توجه استیو جابز، مدیر عامل فقید شرکت اپل قرار گرفت. کامپیوتر all in one اپل فروش بسیار خوبی داشت و بسیار مورد استقبال کاربران واقع شده بود و نقش مهمی در آغاز شکوفایی و رشد شرکت اپل ایفا کرد . اولین آیمک با نام iMac G3 در سال 1998 طراحی و به بازار عرضه شد که دارای طراحی بسیار متفاوت و زیباتری نسبت به بقیه کامپیوترهای موجود در بازار بود . دارای بدنه شفاف در رنگ های مختلف که امکان دیده شدن محتویات آن را فراهم کرده بود .  این آی مک دارای صفحه نمایش 15 اینچی CRT بود.

آیمک بعدی اپل با نام iMac G4 دارای طراحی انقلابی و متفاوتی بود که در سال 2002 طراحی و عرضه شد . G4 در اندازه‌های 15، 17 و 20 اینچی روانه بازار شد که اپل در آن از صفحه نمایش‌های LCD استفاده کرد . اپل در سال 2004 نسل بعدی آیمک با نام iMac G5 را معرفی کرد . این آی مک بر خلاف G3 و G4 که دارای بدنه و پایه پلاستیکی بودند از پایه آلومینیومی بهره می برد و به نوعی شکل و جنس پایه و طراحی کلی صفحه نمایش آن پایه گذار طراحی آی مک های امروزی شد .

اولین آیمک تمام آلومینیوم در سال 2007 طراحی و رونمایی شد . بدنه زیبای آلومینیومی آی مک حالا باریک تر از قبل شده بود و با پردازنده های قدرتمند اینتل طرفداران بی شماری را به خود جذب کرده بود . مدل های جدید آیمک در دو سایز 20 و 24 اینچ عرضه  می شد .

امروزه , آی مک پرو قدرتمند ترین مک می باشد که تا به حال ساخته شده است.   آی مک پرو با پردازشگر ، گرافیک ، حافظه و هارد بسیار قدرتمند و سریع خود عملکردی مشابه به رایانه های Workstation دارد .اپل از رنگ خاکستری در بدنه آیمک پروو موس و کیبورد آن استفاده کرده است .

ویژگی های پردازنده آیمک

ویژگی های پردازنده ی آی مک :

  • سری ۷۰۰ مجهز می‌باشند.
  • آی مک ها مجهز به پردازنده ی چهارهسته ای اینتل هستند.
  • تمامی مدل‌های iMac جدید به جز یک مدل ۲۱٫۵ اینچی به چپپ‌های گرافیکی NVIDIA GeForce
  • بهره گیری از تکنولوژی Turbo Boost: این تکنولوژی، در هنگام نیاز به سرعت بیشتر، به پردازنده اجازه می‌دهد به صورت خودکار از فرکانس پایه خود سریع‌تر عمل نماید.
  • مدل‌های ۲۷ اینچی، به پردازشگرهای گرافیکی GeForce GTX 775M با ۲ گیگابایت (۲۰۴۸ مگابایت) حافظه اختصاصی و GeForce GT755M با ۱ گیگابایت (۱۰۲۴ مگابایت) حافظه اختصاصی مجهز شده‌اند.
  • مدل‌های ۲۷ اینچی اپل، پردازنده ای چهار هسته‌ای ۲٫۹ و ۳٫۲ گیگاهرتزی را در نظر گرفته اند ومانند مدل ۲۱٫۵ اینچی، می‌توان یک کانفیگ قوی‌تر با پردازنده‌ی ۳٫۴ گیگاهرتزی Intel Core i7 نیز سفارش داد.
  • مدل‌های ۲۱.۵ اینچی آی مک از پردازنده‌های چهار هسته‌ای ۲٫۷ و ۲٫۹ گیگاهرتزی با شش مگابایت حافظه Cache بهره می‌برند اما به گفته ی اپل، امکان استفاده از پردازنده قوی‌تر ۳٫۱ گیگاهرتزی Intel Core i7نیز وجود دارد.
  • مدل‌های‌ ۲۱٫۵ اینچی آی مک، دارای پردازشگرهای گرافیکی GeForce GT750M و Intel Iris Pro Graphics می‌باشند که مدل GT750M دارای ۱ گیگابایت (۱۰۲۴ مگابایت) حافظه اختصاصی و مدل Intel Iris Pro Graphics فاقد حافظه اختصاصی می‌باشد.

ویژگی های صفحه نمایش آی مک :

آی مک ها صفحه نمایش با رزولوشن بالا، ضخامت کم و کیفیت بسیار بالا دارند.مدل ۲۱٫۵ اینچی دارای رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل می باشد. مدل‌های ۲۷ اینچی، رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۵۶۰ پیکسل دارد.

صفحات نمایش iMac های جدید دارای شفافیتی عالی و کیفیتی واقعا بالاست. در صفحه نمایش به جای استفاده از روش‌های معمولی قدیمی یعنی به کار بردن پوشش Antireflective (ضد انعکاس) از یک فرآیند جدید با نام (Plasma Deposition) استفاده شده که بر روی سطوح کوچک مانند لنزهای دوربین و کلاه خلبان جنگنده استفاده می‌شود.  فاصله ۲ میلی‌متری بین قاب پشت و LCD آی مک به کمک تکنیک Friction Stir Welding برداشته شده.

  • نتیجه این کارها، انعکاس نور کمتر (تا ۷۵%) نسبت به صفحه نمایش مدل‌های قبلی و ایجاد رنگ‌های دقیق، واقعی و پرطراوت است. مهندسین اپل از تکنیک Friction-Stir Welding جهت هماهنگ کردن صفحه نمایش با پنل پشتی استفاده کرده اند.
  • این تکنیک با استفاده از فرآیند ترکیب گرمای شدید تولید شده توسط اصطکاک و فشار، مولکول‌های سطح دو آلومینیوم را به هم آمیخته و قادر است دو سطح را با دقت بسیار بالا و بدون ایجاد درز به یکدیگر بچسباند.

مشخصات حافظه داخلی آی مک :

مجهز به یک هارد یک ترابایتی با تکنولوژی Fusion Drive: تکنولوژی Fusion Drive یا درایو ادغامی، تکنولوژی است که دیسک جامد و دیسک سخت را با هم ادغام کرده و از این دو، یک درایو یکپارچه به وجود می‌آورد.

همچنین آی مک مجهز به قابلیت سه ترابایتی برای کاربرانی است که می‌خواهند یکی از مدل‌های ۲۷ اینچی را خریداری نمایند و یک ترابایت آن‌ها را راضی نمی‌کند. اپل این امکان را درآی مک ها فراهم نموده است که در صورت تمایل کاربران به داشتن هارد سریع، در مدل‌های ۲۱٫۵ اینچی می‌توانید به جای هارد یک ترابایتی، یک حافظه فلش ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی و در مدل‌های ۲۷ اینچی می‌توانید یکی از فلش‌های ۲۵۶، ۵۱۲ و یا ۷۶۸ گیگابایتی را سفارش دهید.

IMac جدید به صورت پیش‌فرض دارای ۸ گیگابایت حافظه رم (دو عدد رم ۴ گیگابایتی) می‌باشد. این حافظه‌ها از نوع DDR3 بوده و دارای فرکانس ۱۶۰۰MHz هستند. اپل درآی مک این امکان را فراهم نموده که حافظه ی رم مدل ۲۱٫۵ اینچی را تا ۱۶ گیگابایت و مدل ۲۷ اینچی را تا ۳۲ گیگابایت افزایش دهد.

مزیت های آیمک نسبت به قبل

مزیت های آی مک نسبت به سایر محصولات مشابه :

  1. استفاده از پورت تاندربولت درآی مک
  2. آی مک مجهز به هارد با تکنولوژی Fusion Drive است.
  3. مجهز به نسل چهارم پردازشگر اینتل Haswell می باشد.
  4. آی مک از صفحه نمایش باکیفیت و شفاف بهره گرفته است
  5. بهره مندی از آخرین پردازشگر گرافیکی تولید شده توسط شرکت NVIDIA .